martes, 1 de noviembre de 2011

SESSIÓ 10/11/2011

La sessió d’avui ha sigut molt interessant per a mi tot i no haber-hi pràctica. Tot anava dirigit a l’estètica de les presentacions i dels nostres textos.

 Primer hem parlat de la tipografía i de la seva classificació, que tot i saber-ne d’elles, m’ha agradat ampliar el meu coneixement. També hem parlat de l’interlineat i les justificacions en un text. A continuació hem vist un altre powerpoint que tractava sobre les formes tipogràfiques i hem parlat de les llistes, el sagnat, les arracades i els tipus que hi esxisteixen.

 També l’Àngels ens ha explicat amb l’ajuda d’un altre powerpoint la millor usabilitat i llegibilitat d’un text, a més a més, un aspecte que m’ha agradat molt son els colors de fons amb lletres, ens ha ensenyat unes mostres com ara el negre sobre blanc que era perfecte i d’altres com lletra blava sobre fons verd que resultava molt difícil de llegir.

Per ùltim, hem visionat un powerpoint que tractava sobre com crear un disseny efectiu utilitzant: la proximitat, la repetició, l’alineació i el contrast. He après coses molt interessants avui, a més d’adonar-me’n de que si tinc un disseny amb una bona usabilitat, llegibilitat, aconseguiré un disseny efectiu que ajuda al lector o l’usuari a una bona lectura, comprensió i visió d’aquest. Trobo que ha sigut molt util perquè en tot moment sen’s indica allò més adecuat a la vista i el més estètic a l’hora de treballar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario